Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Корейська компанія Hyundai презентувала заряджену модифікацію хетчбека i30 N

На минулому тижні стали відомі подробиці топової версії Hyundai i30 N, яка отримала 271 сильний бензиновий двигун та базову ціну у 32 тисячі євро. Незважаючи на стрімкий розвиток бренду Hyundai за останні 10 років це перша спроба корейського виробника налагодити випуск спортивної модифікації європейської моделі бренду. Враховуючи, що саме хетчбек i30 є найбільш успішним та якісним продуктом компанії, йому випала честь першим отримати бажаний шильдик з літерою N.

З новим Hyundai i30 N корейці спробують конкурувати з такими визнаними моделями як VW Golf GTI, Seat Leon Cupra, Renault Megane RS та Honda Civic Type R. Доречи, минуло більше року з моменту презентації прототипу серійної моделі, тому у корейців було достатньо часу для доводки сучасного автомобіля. Тестування робочих зразків i30 N відбувалося не де інде, а на легендарній трасі Нюрбургринг.

Зовнішність моделі i30 з шильником N суттєво відрізняється від базових модифікацій. По-перше агресивний вигляд хетчбека досягнуто за рахунок нових бамперів з червоною вставкою та радіаторної решітки збільшеного розміру. До цього списку можна додати потужні аеродинамічні повітрозбірники та продуктивну систему гальмування. Позаду розташувався фартух з дифузором та спойлер, виконаний в чорному кольорі. Довершують картину ексклюзивні 18-дюймові легко сплавні диски.

Під капотом новачка розташований 2.0-літровий турбований чотирициліндровий двигун, який видає 247 або 271 к.с. В останньому випадку мова йде про спец версію i30 N Performance Pack.

Автомобіль оснащений 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей, завдяки чому розгін з 0 до 100 км/год триває всього 6,1 секунди. Максимальна швидкість моделі дорівнює 250 км/год. Серед технічних особливостей Performance Package відзначаємо появу на борту хетчбека електронного диференціалу, 19-дюймових колісних дисків з гумою Pirelli P Zero Rubber та збільшені гальмівні механізми.

Інтер’єр також доповнений спортивними атрибутами серед яких окремо виділяються рульове колесо оброблено натуральною шкірою, важіль КПШ у вигляді м’яча для гольфу, супутникова навігація, відпрофільовані сидіння, алюмінієві накладки на педалі та шкала спідометру розмічена до 300 км/год. Загальна якість матеріалів салону не поступається європейським конкурентам, але відчувається відставання у деяких дрібницях та економії.

Вихід Hyundai i30 N на український ринок заплановано на осінь 2017 року…

 

16.08.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Корейська компанія Hyundai презентувала заряджену модифікацію хетчбека i30 N

Політика конфіденційності